PARTAKERS

Sunday, 20 November 2011

standard gegurl mcm I

Dengan nama Allah Yang Pemurah lagi Maha Penyayang. 

Skrg ni beberapa minit je lg nak kol 12 tgh mlm. Roomates aku sume dah tido kroh kroh atas katil. Aku je msh nak menternak jerawat tdo lmbt. Apakan daya. 

Aku memang begitu & begini. Kihkihkih. Aku ni memang jenis tdo lambat. Tu la pimples tu salu gedik-gedik nak tumbuh. Plus, eyebag yg makin parah. Mata makin mem-panda. Bla bla bla. Ada aku kesah? Hadoi!



Haaa. Aku act nak citer sal standard pmpuan. Sama la mcm aku ni. Hoho. Nak ckp sal 2 benda ni je.

1st, game. Paling up-to-date skrg angry bird kan. Tapi, aku tak main la. Aku tak layan sgt game. Kecuali kalau broadband aku sangkut blom byr. Time tu la aku terhegeh-hegeh nak main game mcm zuma, the sims, farm frenzy, zombie n etc. Tu la examples games standard gegurls kan?



Tapi, kalau boboy plak game dorg up cket. Paling up DOTA. Haissshh. Dota ni mang game tak bole blah. Sbb boyfie aku pn addicted jgak main ni. Ye laaa... Dunia Orang Tanpa Awek. Wekk!

Yeahh. 2nd, bola. Aku ngaku aku mang jahil ttg EPL, World Cup n ape2 sume sal bola. Yes, aku knal Beckham, Christiano Ronaldo, Kaka, Messi. Tapi, dorg knal aku ke? Haha. Tak tak. Aku tau je muka dorg kuar tibi or magazines. Aku siap like lagi page dorg dlm fb. But, meaningless. 

Yang aku tau Kaka hensem :0

Sumpah! Aku memang x penah nak amik tau sal bola. Sampai tu je la standard aku. Yang tak berapa nak standard sgt. Tu jgak bermakna aku pn xda la favourite team. Aku kekadang ada hati jgak nak amik tau sal bola bebagai ni nak jd bhn citer kt kengkawan. Nak jgak merasa minat MU ke, Chelsea ke. Tapi still mcm tu jgak laa. Tiap kali borak ngan kwn2 sal bola, mulut aku tetibe cm dh ter-gam + ter-zip. 

Kelu. 

So, soalan aku skrg ni musim EPL ke? Ada org nak bagi aku flying-kick or cepuk aku ke tny soalan tu? 

Bukan sume gegurl cm aku kan. Maybe ada yg addicted dota cm laki jgak. Tapi aku lom penah jumpe g laa. 

Kalau sal bola lain la. Mostly.. oppss minorly kot, pmpuan pn ada yg giler bola jgak. Main bola, tido bola, makan bola, minum coca-cola. Tapi aku takkkkk. Entah sampai bila ilmu bola aku ni berkembang. 

Akulah si katak di bawah tempurung -.-' ong ong! ong ong!



3 foot prints:

Eza Boom Boom :) said...

waseh! makin best entry amu!! aye suka baceee!! :D, aye minat bola.. boleh masuk la kalau citer-citer dengan kawan tu.. Hee.. tapi, boyfie pulak tak penah nak sebok pasal bola. aiyaaak..masak-masak dan gaming je dia tau.. :P

S H I T E Q said...

sumpah amu. aye tak minat bola. gem tu boleh dipupuk lg kot. tp kalau bola... mcm haremm!

F A T I H A H M U R A said...

BOla.... Bola.... Bola.... Hehehehehe