PARTAKERS

Monday, 28 November 2011

miss you buddies!


Malam ni aku rasa rindu ngan kwn2 aku. Nak nangis pon ada gak ni. Tapi, tak larat nak tulis ape dahh. Nanti aku nangis. Uhuuu :'(

Tgk pics kwn2 ni pn dh ckup kot.

 Rinduuu~


Ni bitch aku. Nurainaa Adi, budak civil engineering UTM. Kalau die xde aku x bole hidup kot. Die pnah cter sal aku dlm ni. Tacink tau! Die la yg slalu ajak aku lepak, makan tak ingat dunia, bertepuk tampar, buat aku gelak & mcm2 lg laa. Kalau nak cter ntah taun depan pon blom tentu habis kot.


Yang ni artis. Ahaa. One of my hot buddy, Nur Queena Qamareni, taking Bachelor Degree of Estate Management kat UTHM. Die ni 2nd bitch aku. Bitch aku yg ni plak kwn yg tak pernah lupa kwn. Time aku susah o senang, die selalu ada. 


Right, Nur Syahidah Yussof. My 3rd bitch. Maths teacher to be. Study kat UPSI. Taken dah taw. Antara kwn yg byk tlg aku. Follow die jgak ehhh sini.

Left, Mohd Arshad Kassim. Boy paling aku rapat. Haha. Budak MMU. Girlfriend die nama Sarah if not mistaken. Die ni awesome, seriously. Budak 4 flat. Haha :)


Ni plak Nur Faezah SalamEZA. Baru je habiskan diploma kt UITM Kuching. Next year, nak sambung degree. Die ni la yg ajar aku buat belog bebagai ni. Kenal time tuition Darjah 6 then sama study kt skola menengah plak. Org paling aku syg die ni laaa. Sbb die syg aku jgak. Ehee. 


All of all, mereka ni la kwn aku time susah & senang. 

Mereka la yg jd pendengar setia time aku ada probs. 

Mereka la yg jd supporter yg setia. 

Mereka la kaunselor & penasihat aku.

Mereka la yg akan sedih time aku sedih.

Mereka jgakla yg happy time aku happy. 

Nobody can replace them. 

Thanks guys :')

p/s : Sume ni pic cilok dr fb. Haha. Sorry tak mintak permission. Don't care. Yg penting, aku nak nanges skrg ni



6 foot prints:

Eena Arrina said...

ena pon rindukan kawan rapat kat uitm ena..hurmm..terpksa tggalkan dorg sbb na sambung Ft pulak..hurmm..sedey :'(

S H I T E Q said...

huhu. kan2? rindu sgt dh ni. time cuti je dpt jumpe :'(

k.h.a.l.i.l.a said...

bestfriends is like a treasure. hehe

Eza Boom Boom :) said...

tacink nyer amu..huhu..Sob3..Huhu..Lama kita tak contact dulu kan?? Huhu, tak nak lagi lost contact dengan amu.. wawawa..tetiba pulak terasa rindu sangat kat amu..Huhu...Miss and love you damn much!!!!

S H I T E Q said...

khalila : yup2. true :)

eza : amuuuu! huhu. aye nanges tgah mlm td. rindu sgttttttt :'(

Eza Boom Boom :) said...

Amu jangan sedih-sedih..Huhu..Kita jumpa lagi nanti ujung tahun ni kalau amu balik..wokey, don't cry-cry..

amu, aye tagged amu kehh :D
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-10-perkara-pelik-tentang-saya-by.html