PARTAKERS

Tuesday, 22 November 2011

my birthday boy

Harapan aku entry yg rushing ni masih bertarikh 21 Nov 2011. Aku ada masa 27 minit lagi. 


Merujuk kepada entry INI, hari ni my boyfie si lesung pipit 21st birthday. Dgn segala kudrat yg ada & line tenet mcm babi siput yang memang dilahirkan lembap, aku mesti update mlm ni jgak. Haha. 




Tapi, takde present pon aku bg. Aku iye2 je kan. Postpone ok. Harap maklong.


Aku tau hari ni hari bahagia die. Aku pun turut bahagia kalau dia bahagia. Tidak begitu kakanda? Ehee.


Hari ni tekak aku sakit. Mcm besa la. Kalau aku sakit perasaan nak nanges tu memang membuak-buak. Tapi, dh siap kena warning dah. Hari ni mesti happy. Tak boleh sedih2. Yes boyfie. Aku akur.


And, aku dpt rasa die happy hari ni. Dlm fb penoh wall dgn wishes. Even bilangan lelaki yg wish boleh dikira dr bilangan pempuan. Tak jeles -.-"


aku post ni kat fb. siap ngan wish skali. alahai~
Yeapp. 
On this special day, I want to wish u a very happy birthday. 
Thanks for being there for me. Always. 
Thanks for your cares, sweet talks, supports, advices & etc. Thanks thanks thanks.

 Love you birthday boy!



Dgn bangganya, aku nak publish post. Please jgn hampakan aku. Mesti 21 Nov jgak! Kalau x, siap!



2 foot prints:

Eza Boom Boom :) said...

Haha :D , amu memang sweet laaa...semoga hubungan korang sampai ke jinjang pelamin. Amiin.. Muka dia ada iras-iras bapa amu dah tu. Biasa la amu..kita akn suka kepada lelaki yang ada sifat-sifat macam bapa kita.. itu pasti.. Aye pun ada wat analisis jugak. P, Incik Asz Boom Boom tu,,,Eza tak pasti pulak..=_="

S H I T E Q said...

hehe. same ke? amu org yg ke brapa ntah ckp muka die same ngn bapa aye. teeheee~ amiiiiinnnn~ doa2 kan la k :)