PARTAKERS

Monday, 28 November 2011

pssttt yang nama NAZMI tu pehlisss

Assalamualaikum and hai handsome boys & hot girls di alam maya sekalian. 

Sihat tak? Kalau tak sihat, jgn lupa makan ubat k. Ehe. Caring tak? *flip hair*

Malam tadi kan kan kan, coach kokum aku yang paling baik, Sir Nazri sporting lagi handsome belanja aku & 4 lagi member dinner kat Mcd. Kat 1 Borneo ni je pon. Ehe. Kemain puji kan. Bodek nak kna belanja lagi lettewwww. Pizza pn bole  ^_____*


Gosip mcm2 hal. Dari cter sal aircond tak kuat, konvo, ex-girlfriend, pizza, pondan, kawen, sale kat Padini, keta murah, budak sekolah, bla bla bla... BOLA. Nampak tak? 

B to the O to the L to the A

Sir cakap mlm ni ada match Malaysia vs Bahrain. Aku pun mcm oooo *?#@!*^%?* Haha. Aku bkn minah bola tahu tak anda anda sekalian? Kalau tak tau, baca ni

Lpas je sir ckp ada match, dorg member aku ni pakat nak tgk bola lpas makan. Aku ni walaupun tak amik kesah sgt sal bola, tapi aku easy going. On je papehal.

Aku tau Indonesia kalah. Aku tau Syria menang. Haaaa. Korang ingat aku ni katak sgt ke sampai tak tahu even single thing sal bola. No no no. Tgk org la bhai. See the leg arr. Haha. Setakat tu pun dah bangga -.-'

Aku nak jgak sorak utk team Malaysia. Semangat ke-Malaysia-an aku tu tinggi lg tau. Jgn main2. Ehem (O.o) So, Sir Nazri bawak kami tgk kat Senario Cafe. Tak jauh dari UMS pn. 

Ohh ye. Aku ada jgak memanjangkan telinga kalau member cter sal bola ni. Ada nama NAZMI. Hebaq sgt ke? 


Ni la budak nazmi tu, Nazmi Faiz Mansor. Org ckp muka die lbh kurang mcm Kaka. Hmmm *usap-usap dagu* Boleh tahan. Boleh pergi lebih jauh ni. Cerah masa depan. Haha. 

Aku apa lagi. Kemain teriak2 la tgk bola mlm td. Tgk nazmi ni je pon. Memang hebat. Still muda lg. Budak SPM. Baca biodata die sini . Tapi dah injured, boring plak aku rasa. Takde semangat dah nak sorak. 


Kami la yg duduk paling depan. So kalau teriak, tak la malu sgt. Ahaa. Nampak tak org batuk + jakun tgk bola tu. Bajet cool je time tu. Buat tak nampak member tgah snap.


Ni plak Mohd Nazmi Abdullah. Walaupun Nazmi Faiz Mansor famous, fofular or whatever, but nazmi ni still my 1st ranking. HAHAHA. 

Nampak tak point aku support nazmi tu? Nama tuu lbh kurg laa. Member aku sengih2 je tgk aku sorak Nazmi Faiz tu. Faham kan kenapa?

So, skrg ni Nazmi Faiz Mansor ni jd player favourite aku. Officially. Thank you :)



10 foot prints:

Eza Boom Boom :) said...

Hahaha.. Aisehh, tak ikhlas lansung minat si Nazmi pemain Harimau Muda tu..-..-'..Haha. tak pe tak pe. Berjinak-jinak dengan bola yea..

p/s: cute + handsome kan Nazmi Faiz Mansor tu. Ada nama aye jugak sikit-sikit.. :P

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaa... patot la adoii....

S H I T E Q said...

ahaa. memang patot!

S H I T E Q said...

eza : ikhlas la tu amu. heh! at least ada smangat nak tgk bola :P

Aiisyah Gazali said...

ramai org minat si nazmi ni, termasuk saya.. haha..

=kampung kat limbang ni?? saya pun xtau.. hhuhuhuuhu

naf. said...

HAHA alang2 dah nama sama kan. apa lagi.minat terus la

S H I T E Q said...

aiisyah : ehee. tbe2 timbul minat.
yup2. org limbang la niii :)

S H I T E Q said...

naf : memang dh alang2 terminat. heee :)

AinaaAdi said...

Sweet la. :')

S H I T E Q said...

ainaaadi : sweet kan? ehee. *kembang hidung*